Hva skjer i Bergen? Rugbyactivites in Bergen!

Sesongen går mot slutten, men det er likevel mye rugby igjen! Seniorene tar turen til Stavanger og spiller om uoffisiell 3. plass i serien mot Blindern neste helg og det er studentmesterskap i Bergen neste fredag for å nevne noe. Under er en oversikt over noen av datoene, håper å se deg der!

I dag (8. oktober) tar Norge imot Finland på Bislett kl 14:00!
14. oktober arrangeres Bergen Challenge’s rugbykonkurranse på Krohnsminde fra 09-17. Vi deltar ikke, men Bergen er representert ved Sjøkrigsskolen! Mer informasjon finnes her
15. oktober tar seniorene turen til Stavanger og spiller uoffisiell bronsefinale mot Blindern. Offisiell event her.
21. oktober er det Grenseløs idrettsdag i Haukelandshallen. Her kommer rullestolrugby til å være representert, vi håper mange tar turen innom. FB-event og invitasjon.
22. oktober inviterer Hordaland Rugbykrets alle interesserte til Strategisamling. Her kommer blant annet Hordaland Idrettskrets til å presentere litt om klubbarbeid og -utvikling og det blir en diskusjon om hvordan vi i Hordaland skal få rugby til å vokse. Mer informasjon og program finner du her.
23. oktober arrangeres det åpen dag for mini-rugby på Krohnsminde. Er du mellom 6 og 12 år, så bør du ta turen og prøve ut sporten vår! Eventen ligger opp Facebook her!
29. oktober er det tid for Dommerkurs. Kurset blir gitt av dommeransvarlig i NRF Gregory Coombes og er et introduksjonskurs for nye dommere. Mer informasjon kan du finne her!
Også i år vil rugbyfamilien i Bergen samle inn penger til Movember, lagsiden er allerede opprettet og du kan bli med! Søk oss opp på movember.com og doner eller bli med på innsamlingen!
5. november blir 2. runde i Norgescupen 7s arrangert på Krohnsminde. Lag fra hele Norge tar turen, kom du også! Eventen finner du her!
19. november blir årets Movember tag turnering arrangert i Haukelandshallen. Vi håper du tar turen!

Brief summary in English:
Today (8th of October) Norway Finland at Bislett stadium, Oslo.
14th of October – Bergen Challenge at Krohnsminde.
15th of October – Bergen face Blindern in unofficial bronze final in Stavanger.
21st of October – Grenseløs idrettsdag in Haukelandshallen. Wheelchair rugby and other sports for people with physical impairments.
22nd of October – Strategy day for the Hordaland chapter of the rugby federation.
23rd of October – Mini rugby day (U6-U12) at Krohnsminde.
29th of October – Referee level 1 course.
Movember (November 1st – 30th) – Join our team and donate!
5th of November – Norgescup 7s round 2 at Krohnsminde
19th of November – Movember tag rugby in Haukelandshallen