Er du vårt nye styremedlem?

Hvert år velger klubben et styre på årsmøtet og det er dette styret som tar avgjørelser på vegne av medlemmene det følgende året. Noen av styrets oppgaver er å representere klubben utad og sørge for at både klubben og sporten blir mer kjent i Bergen og omegn, styre den økonomiske utviklingen i klubben og sørge for at medlemmene har tilgang til utstyr og anlegg å spille rugby på.

Vil du være med å utvikle en av Norges største rugbyklubber? Valgkomiteen i klubben er interessert i å komme i kontakt med potensielle kandidater til styret før årsmøtet. Les den vedlagte beskrivelsen og ta gjerne kontakt med valgkomiteen om du har spørsmål.

Are you our next boardmember?

Each year the AGM elects a board to take control of the club and make decissions on behalf of the members. Some of the boards responsibilities include representing the club towards the society at large and making rugby more popular in Bergen, controlling the club’s finances and making sure that our members have access to rugby equipment and facilities.

Do you want to help develop one of Norway’s biggest rugby clubs? The election comitee is interested in getting in touch with potential candidates. Please read the attached description and do not hesitate to contact them should you have any questions.

 

[ninja_forms id=6]

Tags:  , ,